Actualiteiten

Donderdag 8 maart jl. vond de landelijke Shell Retail Sales dag plaats! Wij van RCCS waren hierbij aanwezig als preferred supplier voor het onderdeel cash management.

We staan met twee pagina’s in Strand Magazine! In ons artikel vertellen we meer over het percentage contante betalingen in 2018, het verwerken van contante omzet voor ondernemers én ons SmartSafe concept. 

Het is vandaag Internationale Vrouwendag! Voor ons hoog tijd om een echte powervrouw in het zonnetje te zetten. Gwen Melcherts is Managing Director bij de ultimate flight experience genaamd This Is Holland en werkt met veel passie voor de zaak. Haar gouden tip voor het behalen van succes?

Het strandtenten-seizoen komt dichterbij en steeds meer ondernemers zijn geïnteresseerd in onze innovatieve geldkluis; de SmartSafe. Zo rollen we onze SmartSafe services al bij een aantal nieuwe klanten uit.

Op de website van CarwashPro staat een nieuw artikel over het lanceren van onze nieuwe SmartSafe en onze uitbreiding naar Duitsland. CarwashPro: "De systemen van RCCS worden aan de gehele retailbranche geleverd, ook veel carwashes maken gebruik van de services van het bedrijf. Niet alleen degene bij tankstations, maar ook de stand-alone wasbedrijven."

Op de website van RetailTrends Media staat een nieuw artikel over het uitrollen van onze SmartSafe services in Duitsland. RetailTrends Media: “Binnenkort zijn het niet alleen Nederlandse ondernemers die gebruik maken van het SmartSafe concept. RCCS gaat namelijk haar SmartSafe services samen met partner VMWL, de nummer 3 van Duitsland op het gebied van waardetransport, in Duitsland landelijk uitrollen."

We hebben iets te vieren bij RCCS: vanaf vandaag staan er 2000 SmartSafes in het veld. Op naar de 5000! 

Op dinsdag 14 november 2017 is RCCS Waardetransport B.V. met een stand aanwezig op de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten. Tankstations worden nog regelmatig geconfronteerd met criminaliteit en investeren in toenemende mate in overvalpreventie.

RCCS Waardetransport B.V. is sinds kort partner van de Duitse organisatie Vermittlungsgesellschaft Mittelständischer Wertelogistiker mbH (VMWL). VMWL is dusdanig overtuigd van het SmartSafe concept van RCCS, dat zij hebben besloten een samenwerking aan te gaan om het concept in Duitsland uit te rollen bij hun klanten.

Tijdens een congres voor waardetransporteurs en hun klanten introduceerde VMWL (partner van RCCS Waardetransport B.V.) het SmartSafe concept. Tussen de lezingen en workshops door meldden veel partijen zich bij de stand en bleek er veel interesse te zijn in het concept: het was een groot succes. Op naar de volgende beurs!

De nieuwe SmartSafe van RCCS is sinds kort officieel verkrijgbaar voor iedere ondernemer. Zoals u op de foto kunt zien heeft de SmartSafe een complete make-over gekregen. Het nieuwe exemplaar is kleiner van formaat, beschikt over een touchscreen en kan besteld worden in iedere kleur zodat de SmartSafe altijd aansluit op de stijl van uw onderneming.

Winkeliers kunnen voortaan nog sneller hun kassa opmaken en tegelijkertijd hun geld veilig opbergen dankzij een nieuw systeem. Door de koppeling van de slimme geldkluis van RCCS aan het kassasysteem van ondernemers wordt het contante geld dat wordt opgeborgen in hun Smart Safe direct geregistreerd in de kassa. Dat scheelt de retailer aan het eind van de dag een hoop tijd.

RCCS staat deze week op de Horecava in de stand van Eijsink (stand 01.450, hal 1 Europa).

Morgen 17 november vindt de Tankstation Vakbeurs 2015 weer plaats. Tijdens deze vakbeurs zal RCCS aanwezig zijn met een stand. Deze stand vindt u in Hall 1A, na binnenkomst aan uw linkerhand.

Hampshire ziet Smart Safe als aanwinst voor de hele branche

Steeds meer hotels werken met de Smart Safe, de slimme geldkluis die ondernemers volledig ontzorgt op het gebied van cashafhandeling.  Bij Hampshire Hospitality zijn inmiddels alle eigen hotels om, zegt financial controller Hannita van Houweling.

Dinsdag 17 november vindt de Tankstation Vakbeurs 2015 weer plaats. Tijdens deze vakbeurs zal RCCS aanwezig zijn met een stand. Deze stand vindt u in Hall 1A, na binnenkomst aan uw linkerhand.

Participatiemaatschappij 5Square uit Laren investeert meerdere miljoenen in Smart Safe, een nieuw type kluissysteem ontwikkeld door het jonge bedrijf RCCS.

RCCS SmartSafe en Mercedes-Benz dealer ROGAM gaan een samenwerking aan. RCCS heeft  Mercedes-Benz Vito’s Waardetransport, Vito promo, Sprinter Bulkwagens en A-klasses in ontvangst genomen.

RCCS is een samenwerking aangegaan met PostNL voor het werven van personeel. Onderstaand een artikel welke door PostNL in hun magazine 'Mobility werkt' is geplaatst. 

 

In de eurobankbiljetten zijn echtheidskenmerken verwerkt waardoor zij te onderscheiden zijn van vervalsingen. Met de eenvoudige 'kijk-voel-kantel'-methode kan u een biljet goed en snel controleren.

Pagina 1 van 3

© 2012 - 2013 | SMART SAFE IS EEN INITIATIEF VAN RCCS | REALISATIE: REXMEDIA