Actualiteiten

Op dinsdag 14 november 2017 is RCCS Waardetransport B.V. met een stand aanwezig op de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten. Tankstations worden nog regelmatig geconfronteerd met criminaliteit en investeren in toenemende mate in overvalpreventie.

RCCS Waardetransport B.V. is sinds kort partner van de Duitse organisatie Vermittlungsgesellschaft Mittelständischer Wertelogistiker mbH (VMWL). VMWL is dusdanig overtuigd van het SmartSafe concept van RCCS, dat zij hebben besloten een samenwerking aan te gaan om het concept in Duitsland uit te rollen bij hun klanten.

Tijdens een congres voor waardetransporteurs en hun klanten introduceerde VMWL (partner van RCCS Waardetransport B.V.) het SmartSafe concept. Tussen de lezingen en workshops door meldden veel partijen zich bij de stand en bleek er veel interesse te zijn in het concept: het was een groot succes. Op naar de volgende beurs!

De nieuwe SmartSafe van RCCS is sinds kort officieel verkrijgbaar voor iedere ondernemer. Zoals u op de foto kunt zien heeft de SmartSafe een complete make-over gekregen. Het nieuwe exemplaar is kleiner van formaat, beschikt over een touchscreen en kan besteld worden in iedere kleur zodat de SmartSafe altijd aansluit op de stijl van uw onderneming.

Winkeliers kunnen voortaan nog sneller hun kassa opmaken en tegelijkertijd hun geld veilig opbergen dankzij een nieuw systeem. Door de koppeling van de slimme geldkluis van RCCS aan het kassasysteem van ondernemers wordt het contante geld dat wordt opgeborgen in hun Smart Safe direct geregistreerd in de kassa. Dat scheelt de retailer aan het eind van de dag een hoop tijd.

RCCS staat deze week op de Horecava in de stand van Eijsink (stand 01.450, hal 1 Europa).

Morgen 17 november vindt de Tankstation Vakbeurs 2015 weer plaats. Tijdens deze vakbeurs zal RCCS aanwezig zijn met een stand. Deze stand vindt u in Hall 1A, na binnenkomst aan uw linkerhand.

Hampshire ziet Smart Safe als aanwinst voor de hele branche

Steeds meer hotels werken met de Smart Safe, de slimme geldkluis die ondernemers volledig ontzorgt op het gebied van cashafhandeling.  Bij Hampshire Hospitality zijn inmiddels alle eigen hotels om, zegt financial controller Hannita van Houweling.

Dinsdag 17 november vindt de Tankstation Vakbeurs 2015 weer plaats. Tijdens deze vakbeurs zal RCCS aanwezig zijn met een stand. Deze stand vindt u in Hall 1A, na binnenkomst aan uw linkerhand.

Participatiemaatschappij 5Square uit Laren investeert meerdere miljoenen in Smart Safe, een nieuw type kluissysteem ontwikkeld door het jonge bedrijf RCCS.

RCCS SmartSafe en Mercedes-Benz dealer ROGAM gaan een samenwerking aan. RCCS heeft  Mercedes-Benz Vito’s Waardetransport, Vito promo, Sprinter Bulkwagens en A-klasses in ontvangst genomen.

RCCS is een samenwerking aangegaan met PostNL voor het werven van personeel. Onderstaand een artikel welke door PostNL in hun magazine 'Mobility werkt' is geplaatst. 

 

In de eurobankbiljetten zijn echtheidskenmerken verwerkt waardoor zij te onderscheiden zijn van vervalsingen. Met de eenvoudige 'kijk-voel-kantel'-methode kan u een biljet goed en snel controleren.

Het Eurosysteem zal op 24 februari 2015 het nieuwe € 20-bankbiljet van de Europa-serie onthullen. Het nieuwe biljet bevat verbeterde echtheidskenmerken.

Als het eerder op de dag donker wordt, neemt het aantal woninginbraken, overvallen en straatroven vaak toe. In de periode oktober tot maart zet de politie daarom extra hierop in. In heel Nederland gaat de politie plaatselijk meer surveilleren, preventieve acties houden, notoire inbrekers, overvallers en straatrovers extra in de gaten te houden en nóg meer energie te steken in het opsporen van daders.

23 tot en met 26 september 2014 vindt de Security Essen plaats. Het is Europa’s meest toonaangevende vakbeurs voor beveliging en brandpreventie. Tijdens deze 4-daagse beurs zal RCCS aanwezig zijn op de stand van onze partner HARTMANN Spezialkarosserien GmbH. Stand nummer 217 in Hal 6.0. 

Bij M Meld Misdaad Anoniem komen veel meldingen binnen over fraude met betaalpassen. Het aantal telefoontjes (139) over deze fraude is in het eerste halfjaar van 2014 meer dan verdubbeld, meldt M op zijn website.

Woensdag 4 juni 2014 was RCCS Waardetransport BV uitgenodigd om op de Inspiratie Boulevard deel te nemen tijdens de Algemene Ledenvergadering te Nijkerk van alle Primera winkels. Na de Algemene Ledenvergadering waren alle Primera leden vrij om rond te kijken op de Inspiratie Boulevard. Er was een grote aanloop van Primera leden die nieuwsgierig waren naar het product de Smart Safe. Hieruit kwamen een hoop leuke en positieve reacties.

Bijna 95 procent van de Nederlanders heeft contant geld op zak. Gemiddeld gaat het om € 45,14. Vrouwen hebben gemiddeld € 35,24 in de portemonnee, mannen bijna € 20,- meer. Dit blijkt uit een onderzoek van Motivaction, in opdracht van onlinebank Knab. 

Vandaag 3 april 2014 staat RCCS in het Algemeen Dagblad. 'Fred Rensenbrink brengt 'slimme kluis' op de markt'. Hierin meer over de werkwijze van de Smart Safe en hoe klanten deze ervaren. 

Pagina 1 van 3

© 2012 - 2013 | SMART SAFE IS EEN INITIATIEF VAN RCCS | REALISATIE: REXMEDIA