Nieuw systeem koppelt kassa aan slimme geldkluis

Winkeliers kunnen voortaan nog sneller hun kassa opmaken en tegelijkertijd hun geld veilig opbergen dankzij een nieuw systeem. Door de koppeling van de slimme geldkluis van RCCS aan het kassasysteem van ondernemers wordt het contante geld dat wordt opgeborgen in hun Smart Safe direct geregistreerd in de kassa. Dat scheelt de retailer aan het eind van de dag een hoop tijd.


De koppeling van de kassa aan de slimme geldkluis is het resultaat van een samenwerking tussen RCCS, Eijsink Afrekensystemen en Kasstaat. Kasstaat heeft software ontwikkeld die de kassa’s van Eijsink koppelt aan de Smart Safe. Zo wordt meteen bijgehouden hoeveel cash de ondernemer nog in de kassa-la heeft liggen, en hoe veel er in de slimme geldkluis zit. Dat scheelt bij het opmaken van de kassa veel tijd. 

Niks meer uitrekenen
Fred Rensenbrink, oprichter van RCCS: “Aan het eind van de dag geeft de kassa verschillende bedragen aan, namelijk het totale bedrag dat is gepind, dat met een credit card is betaald en wat de ondernemer aan contanten heeft ontvangen. Ons nieuwe systeem koppelt de kassadata met de kluisdata, waardoor je zelf niets meer hoeft uit te rekenen. Dat is een belangrijke stap voorwaarts in het beheer van het kasboek.”

Rensenbrink is trots op de samenwerking: "Als een A-speler in de markt kiest voor de Smart Safe, is dat een teken van vertrouwen in RCCS en de oplossing Smart Safe. Dat is nog een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Over RCCS en de Smart Safe
Smart Safe is ontwikkeld en op de markt gebracht door RCCS, het bedrijf van Fred Rensenbrink. Sinds de lancering vorig jaar is het al op honderden verkooppunten in Nederland operationeel, waaronder bij Hampshire Hospitality, tankstations als Esso en Tamoil, gemakswinkel Primera, bouwmarkt Praxis, groentespecialist De Goudreinet , stadsmarkt Landmarkt en bakkersketen Roodenrijs. RCCS ontving in juni 2015 een miljoeneninvestering van participatiemaatschappij 5square. Hiermee kan de onderneming de Smart Safe in heel Europa op de markt brengen. Kijk voor meer informatie op www.rccs.eu.

Over Eijsink Afrekensystemen
Eijsink is een van de grootste partijen in de markt voor geautomatiseerde afrekensystemen. Het Twentse familiebedrijf met ruim 185 medewerkers biedt oplossingen voor de branches horeca, retail, catering, sport en zorg.

Over Kasstaat
Kasstaat.nl is opgezet voor en door horecaondernemers. Met deze applicatie kunnen ondernemers hun kastellingen volledig online invoeren en hebben zo een realtime overzicht van hun omzetten, kasverschillen en open bonnen.

© 2012 - 2013 | SMART SAFE IS EEN INITIATIEF VAN RCCS | REALISATIE: REXMEDIA