RCCS introduceert het SmartSafe concept in Duitsland

RCCS Waardetransport B.V. is sinds kort partner van de Duitse organisatie Vermittlungsgesellschaft Mittelständischer Wertelogistiker mbH (VMWL). VMWL is dusdanig overtuigd van het SmartSafe concept van RCCS, dat zij hebben besloten een samenwerking aan te gaan om het concept in Duitsland uit te rollen bij hun klanten.

In de praktijk houdt de samenwerking in dat VMWL verantwoordelijk is voor alle servicegerichte activiteiten en RCCS vanuit Waddinxveen de backoffice werkzaamheden uitvoert zoals de planning, routebegeleiding en voorcreditering.

Onderzoek wijst uit dat ruim 80% van alle financiële transacties in Duitsland met cash geld wordt afgehandeld. Dat maakt Duitsland een aantrekkelijke markt voor het SmartSafe concept. Met hun nieuwe Duitse partner zijn zij in staat deze markt op grote schaal te bedienen. Beide partijen zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

Over VMWL
VMWL is een Duitse organisatie die bestaat uit tien waardetransporteurs die ieder regionaal marktleider zijn en gezamenlijk een landelijke dekking bieden.

© 2012 - 2013 | SMART SAFE IS EEN INITIATIEF VAN RCCS | REALISATIE: REXMEDIA