Referenties

"

dominos pizzaWij zijn met 15 Domino’s Pizza vestigingen een van de grootste spelers binnen onze formule. Uiteraard draait alles binnen onze organisatie om veiligheid en efficiency.

Sinds kort zijn wij gestart met de SmartSafe van RCCS op een van onze locaties. Deze veilige en effectieve geld oplossing is zeer goed bevallen. Onze mensen droppen direct het geld in de kluis en komen erna niet meer in aanraking met het geld. Vervolgens wordt alles netjes en snel door het transport van RCCS opgehaald. Buiten de veiligheid zijn ook de kosten zeer aantrekkelijk, wat voor ons snel de doorslag gaf. Inmiddels rollen wij de rest van de winkels uit en kijken we uit naar een veilige en efficiënte werkwijze binnen al onze vestigingen.

"
Jerry Batenburg
Domino's Pizza Den Haag e.o.
20 februari 2017
"

De Bonte WeverDe SmartSafe biedt 24-7 de mogelijkheid om snel grote hoeveelheden cash geld uit omloop te halen. Dit draagt in hoge mate bij aan een veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Het geld wordt bij afstorten gecheckt op echtheid en vanaf dat moment vervalt het risico dat wij als bedrijf lopen over onze contante geldstroom. De SmartSafe wordt regelmatig geledigd, in principe op initiatief van RCCS maar onze ervaring leert dat er in overleg veel mogelijk is. De safe is gebruiksvriendelijk en via een eigen web portal kan worden ingezien op welk tijdstip welke coupures afgestort zijn. Via een cardreader kan zelfs inzicht geboden worden in welke medewerker of afdeling verantwoordelijk is voor welke storting. Deze overzichten kunnen geprint worden voor een correcte administratie. Daarnaast biedt RCCS de extra service om rollen muntgeld te bestellen en af te laten leveren.

Gaan samenwerken met RCCS is dan ook een goede beslissing geweest voor ons bedrijf!

"
Anita Temmink
De Bonte Wever
17 februari 2017
"

spasereenLogoSpaSereen maakt al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de RCCS SmartSafe. De belangrijkste aspecten voor ons zijn veiligheid en snelheid. Ook het contact met RCCS ervaren wij als professioneel en goed.

"
Timo Uitendaal
Wellness Resort SpaSereen
16 februari 2017
"

hellWij werken met al onze zaken nu aantal jaar met de SmartSafe van RCCS. Het gebruik van de SmartSafe is makkelijk en veilig. Medewerkers kunnen het geld direct in de safe storten waar niemand meer bij kan komen en je hoeft zelf niet meer over straat om geld bij de bank te storten. Wij zijn blij met de service die RCCS levert. Je wordt snel geholpen wanneer je een extra leging wilt, een nieuwe kluis wilt installeren of wisselgeld nodig hebt. Het werken met de SmartSafe zorgt voor veel gemak en belangrijker voor veiligheid.   

"
Masha de Romph
Hell’s Kitchen
14 februari 2017
"

DeBeren logo webIk ben erg enthousiast over de SmartSafe!
Het afstorten gaat heel eenvoudig aan het eind van de avond, tussendoor kan ook als controle voor vals geld. Voor mij het grootste voordeel dat ik niet meer met cash geld over straat hoef dus ik voel me veiliger.
De SmartSafe kan ik iedereen aanraden, neemt weinig ruimte in en het geld staat direct op je rekening.

"
Marijn Mulder
Restaurant De Beren Zwijndrecht
14 februari 2017
"

Le PerronEigenlijk was ik voornemens om over te stappen op "card-only" in onze zaken, totdat ik in aanraking kwam met RCCS en de SmartSafe. Het contante geld staat nu, net als bij de pinbetalingen, de volgende dag nog op onze bankrekening. Geen gesjouw meer met contant geld en alle risico's van dien. SmartSafe maakt de contante betalingen in onze zaken veiliger, goedkoper, klantvriendelijker en overzichtelijker.

Echt een aanrader voor u als mede-ondernemer.

"
Jochem Keune
Le Perron - Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven
09 februari 2017
"

henriRCCS was tot vorig jaar nog een onbekende partij voor ons. Maar het systeem erachter zit gewoon goed in elkaar. Ook in het kader van veiligheid voor medewerkers is dit natuurlijk perfect. Het feit dat er geen vaste tijden en momenten meer zijn waarop het geld wordt opgehaald maakt het voor het dievengilde lastig om in te schatten wanneer er überhaupt geld in de filialen aanwezig is. Het was best even spannend om in te schatten hoe het zou werken met piekbelastingen aangezien wij met een extreem seizoensverloop te maken hebben qua geldstromen. Maar ook dat wordt perfect opgepakt door RCCS. De kasopmaak aan het eind van de dag gaat nu ook eenvoudiger en werkt tijdbesparend met de SmartSafe. De eerste investering is even een ding (inclusief het aanpassen van de kassabalies in de winkels) maar daarna beleef je veel plezier aan het systeem. Ook onze medewerkers in de vestigingen wennen snel aan de nieuwe omgang met cash en zijn er zeer content mee.

"
Marc Koetsier
Henri Willig Kaas B.V.
08 februari 2017
"

nr 14Wij hebben nu ruim 2 jaar de SmartSafe in gebruik en zijn hier heel erg blij mee.

Voor die tijd stortten we het contante geld altijd via sealbags bij onze bank en dan loop je toch met behoorlijke bedragen over straat wat niet echt een fijn gevoel is.

Toen wij hoorden van de SmartSafe waren we meteen enthousiast en dat zijn we nog steeds. Het grote voordeel is dat je al je briefgeld meteen kan afstorten in de SmartSafe en dat het dan meteen de volgende dag op je rekening staat.

Het scheelt je ook weer tellen want wat je afstort kan je ook meteen weer online bekijken via de website. Ook voor eventuele inbrekers is het niet interessant als je een SmartSafe hebt staan want het geld wat eenmaal in de kluis zit is niet meer te stelen.

Kortom het scheelt je veel tijd en het is super veilig.

"
Lukas Besseling
Nummer 14 (clubhuis SV Kampong)
08 februari 2017
"

barlow1Het gebruik van de SmartSafe geeft een veilig gevoel en het geld is direct op je rekening. Een stukje ontzorging bij de kasafhandeling.

"
Directie
Barlow Bar & Restaurant
08 februari 2017
"

CarwashOp de 3 locaties waar wij met RCCS werken bevalt dit ons zeer goed. Het gemak van het niet meer zelf hoeven afstorten van geld was een eerste reden om met RCCS contact te leggen. Verder vinden wij het samenwerken met een lokale partij belangrijk en de open manier van contact. RCCS ontzorgt ons met een goed functionerende kluis, een prima service en een uitstekende backoffice. Wij hebben de diensten van RCCS al aan een aantal relaties van ons aanbevolen.

"
Peter de Graaf
Carewash
07 februari 2017
"

CUBE store Vlaardingen sponsor logoSinds we de RCCS afstortmachine hebben in onze winkel hebben we geen zorgen meer over de cash afhandeling. RCCS doet wat het belooft: ontzorgen! Wij zijn er blij mee.

"
Cor Kranenburg
CUBE Store Vlaardingen
07 februari 2017
"

Logo AHWij hebben gekozen voor het RCCS cash systeem, omdat dit in onze ogen op dit moment het meest veilige geldverwerkingssysteem is, waarbij de winkel compleet wordt ontzorgd. Binnen een dag het geld op de bankrekening, maximale veiligheid, geen (ver)storingen en een reductie in de kosten waren voor ons de doorslaggevende factoren. Wij zijn enorm enthousiast over het product dat RCCS biedt.

"
Gerrit Boomgaard
Albert Heijn ondernemer, vestiging Wijhe
06 februari 2017
"

St MoritzWij zijn zeer tevreden.

Met veel plezier maakt www.more-itz.nl gebruik van de Smart Safe.

More-Itz is een on Nederlands mooie horeca zaak aan het water in de Biesbosch, vlakbij Breda, Dordrecht en Gorinchem. Toen wij ons oriënteerden was RCCS de enige partij die dacht in mogelijkheden. Hun Smart Safe oplossing ontzorgt, is dienend naar ons ondernemers, is veilig en bespaart veel tijd. Itz More met de Smart Safe.

"
Thomas Langerwerf
WWW.MORE-ITZ.NL
06 februari 2017
"

Wij draaien nu ruim 6 maanden met de SmartSafe en zijn uitermate tevreden. Ten eerste volstrekt niet storingsgevoelig

als er iets is kan je dat zelf oplossen (soms een bekneld biljet). Ten tweede een volledige ontzorging van het verwerken van het kassageld- qua tellen-bewaren en afstorten en controle achteraf, dit alles in één oplossing.

Hier zaten wij al jaren op te wachten.

"
Hugo de Haan
Restaurant Haesje Claes/ Café de Koningshut
03 februari 2017
"

LookoutDe contactmomenten met alle RCCS-medewerkers zijn goed. De vriendelijkheid van de bezorgers en ophaalmedewerkers is erg prettig. Het gemak van de smart-safe is voor ons een ideale oplossing voor een veilige manier voor het verwerken van cashgeld. Het geeft mijn collega’s een veilig gevoel dat het geld wordt opgehaald en veilig wordt verwerkt. Kortom een zeer prettige samenwerking met RCCS.

"
Koen Leenders
A’DAM Lookout
03 februari 2017
"

Bakkerij van der Wal BVoordat wij de SmartSafe hadden stortten wij de winkelomzetten met een combinatie van sealbags en contante stortingen. Met 12 filialen was dat nog een hele organisatie. Nu kunnen we net zo vaak storten als we zelf willen gewoon in onze eigen kluis en een werkdag later staat het op de bankrekening. Of RCCS de kluis nou gewisseld heeft of niet, dat maakt niet uit. Vals geld wordt gedetecteerd voordat het gestort wordt en ieder biljet dat in het apparaat zit is meteen veilig en zonder risico.

Kortom goedkoper, sneller en veiliger dan bij de bank en de contacten met RCCS medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht. Ik zou het alle collega ondernemers aanraden.

"
Peter van der Wal
Bakkerij van der Wal B.V.
03 februari 2017
"

Howa FoodWij zijn super content met de SmartSafe
Veilig, gemakkelijk en ontlast ons volledig
(snel je geld en geen rompslomp om naar de bank te gaan)

"
Arthur van Wanrooij
Howa Food B.V.
02 februari 2017
"

Hanex logoDoor SmartSafe zijn we efficiëntie op de locaties gaan werken. De administratie is overzichtelijk en we hebben minder handling waardoor we uren hebben kunnen besparen. De veiligheid is bij ons een belangrijk aspect en door de SmartSafe ook met sprongen vooruit gegaan. Daarnaast is het prettig om het geld, zo goed als direct beschikbaar, te hebben.

"
Rob van Herpen
Hanex Tankstations & Carwash
02 februari 2017
"

Logo Sportfondsen VoorschotenVoor ons zwembad zochten we al een tijdje naar een oplossing om het afstorten van de dienst- & dagomzet te vergemakkelijken. Meerdere partijen bieden een oplossing voor dit probleem, maar wij hadden het beste gevoel bij de SmartSafe van RCCS. Het apparaat werkt gemakkelijk en snel. Het afromen van de omzet, die de volgende dag al op de rekening staat, is daarmee een fluitje van een cent. Daarnaast geeft het collega’s een veilig gevoel; zij hoeven niet meer met een pak geld door de accommodatie te lopen. Ook het risico van overvallen worden bij het afstorten van de sealbag(s) is door de komst van de SmartSafe definitief verleden tijd. Last but not least, RCCS is een prettige partij om mee samen te werken. RCCS biedt de service die je als klant mag verwachten bij vragen, problemen of storingen. 

"
Pim van Hal
Sportfondsen Voorschoten B.V.
10 november 2015
"

logo coccinelleWij werken nu sinds een aantal weken met de StartSafe en zijn er erg tevreden over. We hadden meerdere opties onderzocht m.b.t. het extern verwerken van het cash geld, maar het systeem van RCCS was veruit de interessantste optie. Het feit dat het geld direct verzekerd is zodra het door de SmartSafe is geaccepteerd geeft ons een extra gevoel van zekerheid. Onze medewerkers zijn blij dat ze het geld direct kunnen afstorten en dat het geld nogmaals op echtheid wordt gecontroleerd. Het bedrag staat de volgende dag op de rekening bijgeschreven wat direct een positief effect heeft op de liquiditeit. De kluis wordt door RCCS op afstand goed in de gaten houden zodat de kluis nooit te vol zit om af te kunnen storten. De medewerkers van RCCS krijgen vlak van te voren een melding waar ze heen moeten en de tijd dat ze in de zaak zijn om de kluis op te halen is ook minimaal, wat ook weer de veiligheid van een ieder ten goede komt. Al met al een heel slim en doordacht proces waar we nog geen seconde spijt van hebben gehad.

"
Marc Bakker
Coccinelle Fashion Stores
09 november 2015

© 2012 - 2013 | SMART SAFE IS EEN INITIATIEF VAN RCCS | REALISATIE: REXMEDIA