SMART SAFE

money folder Ook uw cash binnen een dag op uw bankrekening
Alle klanten zijn natuurlijk welkom bij u. Ook als ze met contant geld willen betalen. Dat kan nu gelukkig ook zonder problemen. Of u nu één winkel heeft met een enkele kassa, meerdere kassa's of meer filialen: Smart Safe is de ideale oplossing voor u. Want Smart Safe zorgt ervoor dat ook uw cash binnen een dag op uw bankrekening staat. Zo maakt Smart Safe het werken met cash slim, veilig en voordelig.

money pas Slim: uw geld is binnen een dag giraal beschikbaar
De Smart Safe is een slimme kluis die uw geld meteen telt zodra u het afroomt. De volgende dag heeft u het al giraal beschikbaar. Er is dus geen verschil meer met pinnen. De Smart Safe past makkelijk in elk kassameubel. De slimme kluis scant elk biljet op echtheid én telt het meteen. Uw geld is vanaf dat moment elektronisch beveiligd. Niemand kan er meer bij, ook uw medewerkers niet. Het geld is ook meteen afgestort en valt dus onder de verantwoordelijkheid van RCCS.

building safe Veilig: niemand kan meer bij uw kassaopbrengsten
Met de Smart Safe beschikt u bij elke kassa over een elektronisch beveiligde kluis met inktpatroon. En die beveiliging is er voortdurend. De geldtransporteur van RCCS haalt niet het geld uit de kluis maar wisselt de met inkt beveiligde cassette. Het verwisselen is in een minuut gebeurd en kan gewoon in de winkel plaatsvinden. U hoeft dus het geld niet meer uit de kluis te halen, naar een beveiligde ruimte te lopen, de kassaopbrengsten te tellen en in een seal bag te doen. Daarmee zijn ook alle interne risicomomenten geëlimineerd.

40procent Voordelig: u bespaart tot 40 procent op uw kosten
Smart Safe is niet alleen slim en veilig, maar ook voordelig! Met Smart Safe kunt u zelfs besparen op uw kosten voor cash. Doordat de Smart Safe zo slim is, is minder vaak geldtransport nodig. Ook zijn er geen administratieve handelingen meer. Bovendien is de kans groot dat u minder geld kwijt bent aan beveiligingsmaatregelen en verzekeringspremies. Om de dienstverlening compleet te maken kunt u bij ons ook tegen scherpe tarieven uw muntgeld bestellen.

smartsafeafbeelding Vraag Smart Safe meteen aan!
Uw cash stond nog nooit zo snel op uw bankrekening. Bovendien maakt Smart Safe cash even veilig als pinnen. En dan is deze slimme kluis vaak ook nog voordeliger! Dat maakt Smart Safe de ideale oplossing voor elke winkel. 
Vraag Smart Safe dus meteen aan
. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel met RCCS: 0182 - 748900. We adviseren u graag over een oplossing op maat.

© 2012 - 2013 | SMART SAFE IS EEN INITIATIEF VAN RCCS | REALISATIE: REXMEDIA