Neem gerust contact met ons op

Contact
RCCS Waardetransport B.V.
Coenecoop 530
2741 PS Waddinxveen
Nederland

Tel: 0182 – 748900
E-mail: info@rccs.eu

KVK: 51182440

Met ons samenwerken

Wij zullen na het ontvangen van de aanvraag zo snel mogelijk contact opnemen. Mocht je direct contact op willen nemen kan dat via 0182 – 748900 of info@rccs.eu

Veelgestelde vragen

Ik heb meerdere vestingen, kan ik wel gebruik maken van de SmartSafe?

Ja, ook met meerdere vestigingen kunt u gebruik maken van de SmartSafe. Wanneer onze waarde transporteurs de beveiligde cassette verwisselen hoeft u niet op locatie aanwezig te zijn. De waardeoverdracht is namelijk persoonsonafhankelijk, waardoor er geen interventie in de dagelijkse bedrijfsvoering ontstaat.

Zijn de SmartSafe en de servicekosten voor mij betaalbaar als kleine ondernemer?

Ja, de servicekosten van onze SmartSafes zijn afhankelijk van de cash omzet die in deze slimme kluis wordt afgestort. Zo blijft de SmartSafe een optie voor iedere ondernemer, groot of klein.

Moet mijn weekomzet voldoen aan een bepaald bedrag?

Nee, iedere ondernemer kan van de SmartSafe gebruik maken. De servicekosten van onze SmartSafes zijn afhankelijk van de cash omzet die in deze slimme kluis wordt afgestort. Zo blijft de SmartSafe een optie voor iedere ondernemer, groot of klein.

Is het mogelijk de gehele dag door veilig geld af te storten in de SmartSafe?

Ja, uw medewerkers kunnen de gehele dag door bankbiljetten veilig afstorten in de SmartSafe.

Is de SmartSafe ook in staat interne fraude te verminderen?

Hoewel de SmartSafe interne fraude niet kan voorkomen, is de slimme geldkluis wel in staat het risico op interne fraude te verminderen. De SmartSafe is namelijk onderdeel van een volledig gesloten systeem waardoor na storting niemand bij de inhoud kan tot het moment van aankomst in de beveiligde omgeving van RCCS.

Hoe kan ik een offerte voor de SmartSafe opvragen?

Klik hier om een vrijblijvende offerte voor de SmartSafe aan te vragen of indien u andere vragen / opmerkingen heeft. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via 0182 – 748900 of mailen naar sales@rccs.eu

Staat je vraag hier niet tussen? Je kunt altijd contact opnemen via 0182 – 748900 of per mail naar info@rccs.eu