SmartSafe de intelligente kluis

Je geld direct op je bankrekening

De SmartSafe van RCCS is een innovatieve geldkluis die de ondernemer en haar personeel volledig ontzorgd op het gebied van contant geld.

  • De kluis biedt veiligheid en een verbeterde liquiditeit
  • Afstortkluis, geldtelmachine, én valsgelddetector in één
  • Bestaande stort- en transportkosten en geldverzekeringen komen te vervallen
  • Verbeterde liquiditeit

Bekijk animatie video

Gratis offerte?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang snel en vrijblijvend een scherpe offerte.

of bel gerust met 0182 – 748900

Onder andere deze bedrijven gebruiken onze SmartSafe:

Optimale veiligheid

De SmartSafe is een elektronisch beveiligde kluis die de veiligheid van medewerkers en haar klanten vergroot en fraude reduceert. Biljetten afgestort in de kluis belanden in een met inkt beveiligde cassette welke alleen toegankelijk is voor RCCS. Vanaf dit moment is de waarde van het geld niet meer jouw risico, de contanten blijven verzekerd en beveiligd in de kluis liggen totdat wij deze komen ophalen.

Verbeterde liquiditeit

Het bedrag dat in de SmartSafe is afgestort storten we direct op je rekening zodat dit gelijk giraal beschikbaar is voor betalingen.

Volledige ontzorging

Met het SmartSafe concept kunnen we je als ondernemer ontzorgen. Je hoeft je cash niet meer te tellen, en niet te storten bij de bank. De SmartSafe is gekoppeld aan jouw eigen online webportal. Hier heb je op elk moment van de dag, waar dan ook ter wereld inzicht in jouw cashflow.

Bankonafhankelijk

Je hebt je uw geld nog sneller op je rekening staan dan bij een pintransacties, vandaag gestort is de volgende werkdag op je rekening bijgeschreven, ongeacht bij welke bank je bankiert.

Het SmartSafe concept wordt tegen een all-in prijs aangeboden waarbij zaken als o.a. onderhoud, verzekering, voorcreditering en alarmering in de prijs zijn meegenomen. De prijs is vast en ondernemingen komen niet voor verrassingen te staan. Indien het volume en/of de waarde van de contante transacties in de toekomst dalen, daalt ook de prijs mee.

Zo werkt
Smart Safe

Hoe ga jij om met contant geld? Is dit beveiligd tegen diefstal? Wordt er wel goed geteld? En wie brengt het veilig naar de bank? Dit moet toch makkelijker kunnen? Zeker! Want RCCS biedt SmartSafe! Dé slimme kluis die jou controle geeft over de alle cash afhandelingen.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over onze Smart Safe? bel gerust met
0182 – 748900 of vraag online een gratis offerte aan.